De Waalcamping is tijdens de Vierdaagse geopend van zaterdag 13 juli vanaf 15:00 tot zaterdag 20 juli 12:00. Bij latere aankomst vragen we dit te doen vóór 17:00 uur. Vanaf 21:00 uur willen we zoveel mogelijk stilte op de camping.

De ondergrond is van geperst gruis. Wij zorgen voor rubberen rijplaten voor op de looppaden. Het terrein is dermate verhard dat je niet wegzakt met je voertuig als het regent. 

Veilige (Waal) haven
Als Vierdaagsecamping zijn we volledig gericht op de wandelaars. De persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk en we proberen dan ook een gemoedelijke sfeer te creëren. 's nachts kunt u een ontbijt/ Lunchpakket van ons krijgen en wordt u vrolijk uitgezwaaid. Bij terugkomst vragen we hoe het ging en kunt u genieten van het mooie uitzicht. 's Avonds kunt u aanschuiven aan het gezamenlijke diner. We proberen u op onze camping te houden voor de gezelligheid, niet voor het geld. We begrijpen heel goed dat de Vierdaagsefeesten ook gewoon heel leuk zijn om mee te maken. Maar als u het even niet meer ziet zitten door de pijn en de blaren is de Waalcamping een mooie plek om tot rust te komen en je wellicht te laten masseren door een van onze Fysiotherapeuten/ Masseurs.


De camping is speciaal voor lopers van de vierdaagse.
- Rust is hier een vereiste. Hier zal streng op worden toegezien.
- Vanaf 21:00 uur dient het stil te zijn op de camping.
- Huisdieren, open vuur en bbq zijn niet toegestaan.
- Wij verzoeken u rekening met uw mede campinggasten te houden.
- In- en uitchecken uitsluitend op aangegeven tijden in de huisregels.
- De ondergrond is van beton, haringen zijn niet mogelijk, gewichten voor scheerlijnen zijn beschikbaar, daarom in principe geen ruimte voor tenten.


De Waalcamping biedt de volgende faciliteiten
- Sanitair; douchewagen en toiletwagen, en een wastafel voor uw afwas
- Een waterpunt, of we vullen uw waterreservoir voor u op vaste tijden.
- Stroomvoorziening (tegen betaling) bij de kampeerplek
- Parkeren is geheel gratis
- Massage door Fysiotherapeuten en/of studenten Fysiotherapie
- Ontbijt, Lunch, Lunchpakketten en Diner door professionele cateraar.
- Huurfietsen

De Waalcamping is een bijzondere camping met een gemoedelijke sfeer die een week in het jaar geopend is voor een speciaal evenement, namelijk de Vierdaagse! Wij zijn dan ook volledig gericht op de wandelaars van de Vierdaagse. Wij begrijpen dat wandelaars van de Vierdaagse behoefte hebben aan rust, maar ook andere zaken, bijvoorbeeld een masseur die de vermoeide voeten en benen eens flink onder handen neemt. Samen met u willen wij er een geweldige Vierdaagse week van maken.