De Waalcamping is dit jaar bij Cultuurspinnerij de Vasim, gelegen aan de Latensteinweg in Nijmegen. (de foto's op de site zijn nog op de oude locatie)

Als u wilt reserveren kunt u het beste een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mocht

deze niet werken kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Ook als u vragen heeft geven we de voorkeur aan een mail. We proberen zo snel mogelijk te reageren. Mocht u dringende vragen hebben dan kunt u

ons bereiken via het telefoonnummer: 06-17419468.

 

Wilt u met alleen een tent komen? Probeer het dan eens bij de City Camp Nyma: www.citycampnyma.com. Deze zijn volledig gericht op tenten.

 

 

De Waalcamping is een bijzondere camping met een gemoedelijke sfeer die een week in het jaar geopend is voor een speciaal evenement, namelijk de Vierdaagse! Wij zijn dan ook volledig gericht op de wandelaars van de Vierdaagse. Wij begrijpen dat wandelaars van de Vierdaagse behoefte hebben aan rust, maar ook andere zaken, bijvoorbeeld een masseur die de vermoeide voeten en benen eens flink onder handen neemt. Samen met u willen wij er een geweldige Vierdaagse week van maken.